STN EN 1093-11 + A1: 2008 (83 3401), Bezpečnosť strojov. Vyhodnotenie emisií nebezpečných látok obsiahnutých vo vzduchu Časť 11 Ukazovateľ dekontaminácie (Konsolidovaný text) - Makara, Alojz; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1093-11: 2001 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1093-11 z októbra 2002 v celom rozsahu. STN EN 1093-11 z októbra 2002 sa môže s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Alojz Makara. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Keywords: normy