STN EN ISO 9170-1: 2008 (85 2751), Koncové jednotky na potrubné systémy medicinálnych plynov Časť 1 Koncové jednotky na stlačené medicinálne plyny a vákuum (ISO 9170-1: 2008) - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9170-1: 2008