STN EN ISO 9170-1: 2008 (85 2751), Koncové jednotky na potrubné systémy medicinálnych plynov Časť 1 Koncové jednotky na stlačené medicinálne plyny a vákuum (ISO 9170-1: 2008) - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9170-1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 737-1 z júla 2000 v celom rozsahu. STN EN 737-1 z júla 2000 sa môže súbežne s touto normou používať do 30.6.2010
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy