STN EN 1568-2: 2008 (92 0535), Hasiace látky. Penidlá Časť 2 Technické podmienky penidiel pre ľahké peny na povrchové použitie na kvapaliny nemiešateľné s vodou - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1568-2: 2008