STN EN 1568-4: 2008 (92 0535), Hasiace látky. Penidlá Časť 4 Technické podmienky penidiel pre ťažké peny na povrchové použitie na kvapaliny miešateľné s vodou - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1568-4: 2008