STN EN 1568-4: 2008 (92 0535), Hasiace látky. Penidlá Časť 4 Technické podmienky penidiel pre ťažké peny na povrchové použitie na kvapaliny miešateľné s vodou - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1568-4: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verxiu STN EN 1568-4 zo septembra 2008, ktorá od 1.9.2008 nahradila STN EN 1568-4 z októbra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Norma je nahradená normou STN EN 1568-4 z mája 2019 v celom rozsahu. Používať sa môže do 30. 11. 2019
Keywords: normy