STN EN 50136-1-1/A2: 2008 (33 4596), Poplachové systémy. Poplachové prenosové systémy a zariadenia Časť 1-1 Všeobecné požiadavky na poplachové prenosové systémy. Zmena A2 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 106 Poplachové systémy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A2 STN EN 50136-1-1: 2001 je slovenskou verziou európskej normy EN 50136-1-1: 1998/A2: 2008
Spracovateľ: Technická komisia: TK 106 Poplachové systémy
Keywords: normy