STN EN 60335-2-48/A1: 2008 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-48 Osobitné požiadavky na komerčné elektrické grily a hriankovače. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN 60335-2-48: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-48: 2003/A1: 2008