STN EN 1995-1-1 + A1/NA: 2008 (73 1701), Eurokód 5. Navrhovanie drevených konštrukcií Časť 1-1 Všeobecne - Všeobecné pravidlá a pravidlá pre budovy. Národná príloha - Kanócz, Ján; Draškovič, Ferdinand (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1995-1-1 + A1: 2008