STN EN 1995-1-1 + A1/NA: 2008 (73 1701), Eurokód 5. Navrhovanie drevených konštrukcií Časť 1-1 Všeobecne - Všeobecné pravidlá a pravidlá pre budovy. Národná príloha - Kanócz, Ján; Draškovič, Ferdinand; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1995-1-1 + A1: 2008
Spracovateľ: Ján Kanócz, Ferdinand Draškovič. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy