STN EN ISO 2151: 2009 (06 1810), Akustika. Skúšobný predpis na meranie hluku kompresorov a vývev. Technická metóda (trieda presnosti 2) (ISO 2151: 2004). - Žiaran, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 2151: 2008