STN EN 817: 2009 (13 7176), Zdravotnotechnické armatúry. Mechanicky ovládané zmiešovacie batérie (PN 10). Všeobecné technické podmienky. - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 817: 2008