STN EN 817: 2009 (13 7176), Zdravotnotechnické armatúry. Mechanicky ovládané zmiešovacie batérie (PN 10). Všeobecné technické podmienky. - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 817: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 817 z júna 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy