STN EN 415-7 + A1: 2009 (26 7600), Bezpečnosť baliacich strojov Časť 7 Skupinové a sekundárne baliace stroje (Konsolidovaný text) - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 415-7: 2006 + A1: 2008