STN EN 415-7 + A1: 2009 (26 7600), Bezpečnosť baliacich strojov Časť 7 Skupinové a sekundárne baliace stroje (Konsolidovaný text) - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 415-7: 2006 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 415-7 z decembra 2006 v celom rozsahu. STN EN 415-7 z decembra 2006 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ladislav Brodňan.
Keywords: normy