STN EN 81-3 + A1: 2009 (27 4003), Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov Časť 3 Elektrické a hydraulické malé nákladné výťahy (Konsolidovaný text) - Fischerová, Soňa; Vaněk, Václav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou a českou verziou európskej normy EN 81-3: 2000 + A1: 2008