STN EN 81-3 + A1: 2009 (27 4003), Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov Časť 3 Elektrické a hydraulické malé nákladné výťahy (Konsolidovaný text) - Fischerová, Soňa; Vaněk, Václav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 107 Výtahy, pohyblivé schody a pohyblivé chodníky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou a českou verziou európskej normy EN 81-3: 2000 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 81-3 z júla 2002 v celom rozsahu. STN EN 81-3 z júla 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Dátum účinnosti opravy normy: december 2009
Spracovateľ: Soňa Fischerová, Václav Vaněk. Technická komisia: TK 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky, Technická normalizační komise: TNK 107 Výtahy, pohyblivé schody a pohyblivé chodníky
Keywords: normy