STN EN 13015 + A1: 2009 (27 4090), Údržba výťahov a pohyblivých schodov. Pravidlá návodov na údržbu (Konsolidovaný text). - Fischerová, Soňa (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13015: 2001 + A1: 2008