STN EN 13015 + A1: 2009 (27 4090), Údržba výťahov a pohyblivých schodov. Pravidlá návodov na údržbu (Konsolidovaný text). - Fischerová, Soňa; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13015: 2001 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13015 z novembra 2002 v celom rozsahu. STN EN 13015 z novembra 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Soňa Fischerová. Technická komisia: TK 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky
Keywords: normy