STN EN 15496: 2009 (30 9052), Bicykle. Požiadavky a skúšobné metódy na zámky na bicykle. - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15496: 2008