STN EN 15496: 2009 (30 9052), Bicykle. Požiadavky a skúšobné metódy na zámky na bicykle. - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15496: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15496 z augusta 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 33 Cestné vozidlá
Keywords: normy