STN EN 50136-1-5: 2009 (33 4596), Poplachové systémy. Poplachové prenosové systémy a zariadenia Časť 1-5 Požiadavky na sieť s prepájaním paketov PSN - Santoris, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50136-1-5: 2008