STN EN 10302: 2009 (42 1035), Žiarupevné ocele, zliatiny niklu a kobaltu. - Filippi, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10302: 2008