STN EN ISO 734-2: 2009 (46 2331), Šroty a výlisky z olejnatých semien. Stanovenie obsahu oleja Časť 2 Rýchla extrakčná metóda (ISO 734-2: 2008) - Polák, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 734-2: 2008