STN EN ISO 734-2: 2009 (46 2331), Šroty a výlisky z olejnatých semien. Stanovenie obsahu oleja Časť 2 Rýchla extrakčná metóda (ISO 734-2: 2008) - Polák, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 734-2: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 734-2 z augusta 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marián Polák. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Norma je nahradená normou STN EN ISO 734-2 z augusta 2010 v celom rozsahu
Keywords: normy