STN EN ISO 21003-1: 2009 (64 3110), Viacvrstvové potrubné systémy na rozvody teplej a studenej vody vnútri budov Časť 1 Všeobecne (ISO 21003-1: 2008) - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 21003-1: 2008