STN EN 1317-5 + A1: 2009 (73 6030), Záchytné bezpečnostné zariadenia na pozemných komunikáciách Časť 5 Požiadavky na výrobky a hodnotenie zhody záchytných bezpečnostných zariadení pre vozidlá (Konsolidovaný text) - Bubelíny, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 7 Pozemné komunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1317-5: 2007 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1317-5 z augusta 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Bubelíny. Technická komisia: TK 7 Pozemné komunikácie
Norma je nahradená normou STN EN 1317-5 + A2 zo septembra 2012 v celom rozsahu. Používať sa môže do 1. 1. 2013
Keywords: normy