STN EN 13036-3: 2009 (73 6171), Charakteristiky povrchu ciest a letísk. Skúšobné metódy Časť 3 Meranie vodorovných drenážnych vlastností povrchu vozovky - Gillinger, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13036-3: 2002