STN EN 13036-3: 2009 (73 6171), Charakteristiky povrchu ciest a letísk. Skúšobné metódy Časť 3 Meranie vodorovných drenážnych vlastností povrchu vozovky - Gillinger, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13036-3: 2002
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13036-3 z augusta 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Gillinger. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Keywords: normy