STN EN 1337-10: 2009 (73 6270), Ložiská v stavebníctve Časť 10 Prehliadky a údržba - Gillinger, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1337-10: 2003