STN EN 1337-10: 2009 (73 6270), Ložiská v stavebníctve Časť 10 Prehliadky a údržba - Gillinger, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1337-10: 2003
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1337-10 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Gillinger. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Keywords: normy