STN EN 13848-1 + A1: 2009 (73 6315), Železnice. Koľaj. Kvalita geometrickej polohy koľaje Časť 1 Opis geometrickej polohy koľaje (Konsolidovaný text) - Tomášiková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13848-1: 2003 + A1: 2008