STN EN 13848-1 + A1: 2009 (73 6315), Železnice. Koľaj. Kvalita geometrickej polohy koľaje Časť 1 Opis geometrickej polohy koľaje (Konsolidovaný text) - Tomášiková, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 88 Železničné dráhy a železničné koľajové vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13848-1: 2003 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13848-1 z decembra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Eva Tomášiková. Technická komisia: TK 88 Železničné dráhy a železničné koľajové vozidlá
Keywords: normy