STN EN ISO 10319: 2009 (80 6124), Geosyntetika. Ťahová skúška pevnosti širokej vzorky (ISO 10319: 2008). - Huljaková, Kamila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10319: 2008