STN EN ISO 10319: 2009 (80 6124), Geosyntetika. Ťahová skúška pevnosti širokej vzorky (ISO 10319: 2008). - Huljaková, Kamila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10319: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 10319 z mája 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Kamila Huljaková. Technická komisia: TK 18 Textil
Keywords: normy