STN EN 1088 + A2: 2009 (83 3007), Bezpečnosť strojov. Blokovacie zariadenia ochranných krytov. Zásady navrhovania a výberu (Konsolidovaný text). - Masarovičová, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1088: 1995 + A2: 2008