STN EN 12198-1 + A1: 2009 (83 3020), Bezpečnosť strojov. Posúdenie a zníženie rizika emisie žiarenia zo strojov Časť 1 Všeobecné princípy (Konsolidovaný text) - Masarovičová, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12198-1: 2000 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 12188-1 z decembra 2002 v celom rozsahu. STN EN 12188-1 z decembra 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Eva Masarovičová. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Keywords: normy