STN EN 12198-3 + A1: 2009 (83 3020), Bezpečnosť strojov. Posúdenie a zníženie rizika emisie žiarenia zo strojov Časť 3 Zníženie žiarenia tlmením alebo zakrytím (Konsolidovaný text) - Masarovičová, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12198-3: 2002 + A1: 2008