STN EN 1093-7 + A1: 2009 (83 3401), Bezpečnosť strojov. Vyhodnotenie emisií nebezpečných látok obsiahnutých vo vzduchu Časť 7 Hmotnostná účinnosť odlučovania pri výstupe potrubím (Konsolidovaný text) - Makara, Marian (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1093-7: 1998 + A1: 2008