STN EN 1093-8 + A1: 2009 (83 3401), Bezpečnosť strojov. Vyhodnotenie emisií nebezpečných látok obsiahnutých vo vzduchu Časť 8 Parameter koncentrácie znečisťujúcej látky, metóda v skúšobnom vybavení (Konsolidovaný text) - Makara, Marian (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1093-8: 1998 + A1: 2008