STN EN 13921: 2009 (83 3505), Osobné ochranné prostriedky. Ergonomické princípy. - Mokráň, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13921: 2007 vrátane EN 13921: 2007/Cor. Jul. 2007