STN EN 13921: 2009 (83 3505), Osobné ochranné prostriedky. Ergonomické princípy. - Mokráň, Pavel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13921: 2007 vrátane EN 13921: 2007/Cor. Jul. 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13921 z októbra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavel Mokráň. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Keywords: normy