STN EN ISO 15536-1: 2009 (83 3518), Ergonómia. Počítačové rozkladacie modely a vzory ľudského tela Časť 1 Všeobecné požiadavky (ISO 15536-1: 2005) - Mokráň, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15536-1: 2008