STN EN ISO 15536-1: 2009 (83 3518), Ergonómia. Počítačové rozkladacie modely a vzory ľudského tela Časť 1 Všeobecné požiadavky (ISO 15536-1: 2005) - Mokráň, Pavel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15536-1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 15536-1 z januára 2006 v celom rozsahu. STN EN ISO 15536-1 z januára 2006 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Pavel Mokráň. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Keywords: normy