STN EN ISO 13732-3: 2009 (83 3558), Ergonómia tepelného prostredia. Metódy posudzovania ľudských reakcií na kontakt s povrchmi Časť 3 Chladné povrchy (ISO 13732-3: 2005) - Kuruc, Igor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13732-3: 2008