STN EN ISO 13732-3: 2009 (83 3558), Ergonómia tepelného prostredia. Metódy posudzovania ľudských reakcií na kontakt s povrchmi Časť 3 Chladné povrchy (ISO 13732-3: 2005) - Kuruc, Igor; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13732-3: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 13732-3 z júna 2006 v celom rozsahu. STN EN ISO 13732-3 z júna 2006 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Igor Kuruc. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Keywords: normy