STN P CEN/TS 15674: 2009 (83 4523), Ochrana ovzdušia. Meranie emisií zo stacionárnych zdrojov. Návod na vypracovanie normalizovaných metód. - Davidová, Viera; Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 15674: 2007