STN P CEN/TS 15674: 2009 (83 4523), Ochrana ovzdušia. Meranie emisií zo stacionárnych zdrojov. Návod na vypracovanie normalizovaných metód. - Davidová, Viera; Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 15674: 2007
Spracovateľ: Viera Davidová, Daša Borovská. Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Keywords: normy