STN P CEN/TS 15675: 2009 (83 4524), Ochrana ovzdušia. Meranie emisií zo stacionárnych zdrojov. Používanie EN ISO/IEC 17025: 2005 pri periodických meraniach. - Davidová, Viera; Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 15675: 2007