STN P CEN/TS 15675: 2009 (83 4524), Ochrana ovzdušia. Meranie emisií zo stacionárnych zdrojov. Používanie EN ISO/IEC 17025: 2005 pri periodických meraniach. - Davidová, Viera; Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 15675: 2007
Táto predbežná norma je určená na overenie
Spracovateľ: Viera Davidová, Daša Borovská. Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Norma je zrušená od 1. 3. 2021 bez náhrady
Keywords: normy